Kommende arrangementer

 

Onsdag den 25. august kl. 7.45- ca. 16.30
Udflugt til Sorø

Fredensborg lokalafdeling af Foreningen NORDEN har planlagt en spændende heldagstur for jer medlemmer til Sorø onsdag den 25. august. Vi får blandt andet rundvisning i Klosterkirken og på Sorø Akademi samt en lille sejltur på søen. Deltagerne skal kun betale 200 kr. for selve turen. Der bliver også serveret frokost, som deltagerne selv betaler for. Læs mere om turen her.

Der er plads til 25 medlemmer på turen. Tilmelding kan ske til kasserer Jan Hellen primært på mail-adresse janhellen@icloud.com senest den 4. august.
De medlemmer, der kommer med på turen, får direkte besked efter den 4. august og skal herefter indbetale deltagerprisen på 200. kr. til lokalafdelingens bankkonto: reg.nr. 1551 kontonr. 7107110 senest onsdag den 18. august.

 

 


 

Fredag den 1. oktober kl. i Kulturstationen v. Humlebæk Station
Koncert med folkemusikgruppen Phønix

I samarbejde med Kulturstationen afholder vi koncert med det populære band Phønix.

Phønix bygger sin musik på de danske/nordiske rødder med sangtraditionen i fokus. Resultatet er en nutidig folkemusik, der både peger tilbage og fremad.
Bandets unikke lydunivers har ført dem rundt i store dele af verden, på store festivaler og små scener. Bandet består af Karen Mose (Vokal og Keys), Anja Præst (Basklarinet og Klarinet), Jesper Vinther (Harmonika) og Jesper Falch (Percussion).
Læs mere om billetpris og køb af billetter når tiden nærmer sig.