Kommende arrangementer

Tirsdag den 26. september kl. 19.00 på Fredensborg Bibliotek
Foredrag af antropologen Anne Kirstine Hermann om „Imperiets børn“.

Da FN blev til i 1945, pålagde forbundet lande med kolonier, at lægge en plan for koloniernes selvstændighed. Danmark havde intet ønske om, at opgive Grønland, så i stedet lagde man en plan for at gøre Grønland til en del af det danske rige – og dermed ikke en koloni. Planen lykkedes og det forsinkede Grønlands selvstændighed. Det har også været medvirkende til mange problemer for den grønlandske befolkning.
Anne Kirstine Hermann har skrevet „Imperiets børn“ og fortæller historien om Grønland fra 1945 til i dag.

Arrangeret i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne. Billetter a 40 kr (ikke-medlemmer 60 kr) bestilles/købes på fredensborgbibliotekerne,dk/arrangementer.

 

 


Mandag den 13. November kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek
Skumringstid i Norden

Årets tema er Jul i Norden og årets tekst er fra „Stargate – en julefortælling“ af den norske forfatter Ingvil H. Rishøi.
Teksten  læses op af litteraturformidler Christine Fur Fischer.

Derefter underholder skuespiller og musiker Anders Ahnfelt-Rønne os med et musikalsk potpourri.
Der er dømt viser af Evert Taube, digte af bl.a. Piet Hein, Halfdan Rasmussen og Inger Hagerup, hyggelige anekdoter, og et kort eventyr af HC. Andersen. Lidt om den nordiske jul bliver der også plads til ligesom harmonika’en er med under armen og vil glæde os med fine nordiske klange. Med Anders’ optræden er der altid plads til humor og et underfundigt smil, og til tekster, der appellerer både til hjertet og til eftertanke.
Der er gratis kaffe og kage. Vin, øl og vand kan købes.

Skumringstid er arrangeret i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne. Billetter a 40 kr. (ikke-medlemmer 60 kr.) kan købes på fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer fra 1. september.