Lørdag den 27. oktober kl. 14.00 på Humlebæk Bibliotek
Foredrag om Nordisk Kunst ved Tom Jørgensen

tom jørgensenTom Jørgensen, redaktør af Kunstavisen og kunstanmelder på Jyllandsposten, holder foredrag om nordisk kunst i anledning af Kunstforeningen for Humlebæk og Omegns 38 års fødselsdag og Foreningen Nordens 100 års jubilæum i 2019.
Foredraget koster 25 kr. Det inkluderer kaffe og lagkage.
Tilmelding og betaling senest den 24.oktober til
marikurt@mail.dk eller på tlf. 4919 1993.

Betaling til konto 1329-3490404057

Mandag den 12. november kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek
Skumringstid i Norden. Tema: Helte i Norden.

SkumringstidI bibliotekets skumringscafe læser Bent Skov Larsen højt af årets tekst fra Einar Mar Gudmundsson Islandske konger.

Derefter sætter vi fokus på nogle danske heltinder. Nogle af de danske kvinder, der deltog i modstandskampen under besættelsen, har fortalt deres historie til Katrine Læseøe Engberg.

Hun har samlet beretninger fra 8 kvinder i bogen Modstandskvinder. Kathrine Læsøe Engberg fortæller om kvinderne og sine møder og samtaler med dem.

Arrangeres i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne. Billetter kan købes fra 1.oktober på www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer og koster 50 kr.

For medlemmer af biblioteksklubben og Foreningen Norden koster billetterne 35 kr.