Tirsdag den 19. september kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek

Mød forfatteren Martin Jensen.

MartinJensenForfatterarrangement med Martin Jensen, der har skrevet mange romaner – historiske såvel som samtidsromaner. Martin Jensen debuterede som forfatter i 1998 og fik et stort folkeligt gennembrud med den historiske krimiserie om byfogeden Eske Litle fra Assens.
Martin Jensen seneste roman er På kanten fra 2017.
Arrangementet afholdes af Foreningen Norden i samarbejde med biblioteket og støttes af Fredensborg Kommunes Kulturpulje.
Pris: 60 kr. Medlemmer af Foreningen Norden og Biblioteksklubben 45 kr.
Billetter købes på www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer

Tirsdag den 3. oktober kl. 15.00 på Humlebæk Bibliotek

Foredrag om Knut Hamsuns Sult.
Verner Hansen gæster Nordisk Læsekreds og fortæller om Knut Hamsuns mesterværk Sult:

Hamsun - Sult
Da Hamsun ankommer til København i 1888 fra Amerika, er det 8 år siden han var her sidst. I mellemtiden har han prøvet at slå igennem som forfatter/skribent, men uden større held.
Med sig har han en udkast til en bog, og denne gang tror han på, at nu skal det lykkes.

Foredraget er en introduktion til Hamsuns gennembrud med den for ham og modernismen betydningsfulde bog.: SULT. Hvordan levede han i København? Hvem mødte han? Hvordan lykkedes det ham at slå sig igennem og blive den, som alle talte om i København?

Foredraget varer ca. 1,5 timer og der er gratis adgang.

Mandag den 13.november kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek
Skumringstid i Norden
Malene_Langborg
Malene Langborg

Årets tema er Øer og årets tekst er fra Ulla-Lena Lundbergs roman Is, der foregår på øen Kökar i den ålandske skærgård. Bent Skov Larsen læser årets tekst.
Efter oplæsning af årets tekst skal vi høre et koncertforedrag om den finske poet Bengt Ahlfors af Malene Langborg.

Den finlandssvenske forfatter, dramatiker og visepoet Bengt Ahlfors’ seneste bog er for nyligt oversat til dansk af forlægger og jazz- og visesanger Malene Langborg.  Nu turnerer Malene Langborg med Bengts viser og oplæsning fra bogen ”Mens jeg endnu mindes – Syv breve til mine børnebørn”.
Arrangementet er i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne.

Billetter a 50 kr. (medlemmer af Foreningen Norden og Biblioteksklubben 40 kr.) kan bestilles fra den 1. oktober på www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer.