Bustur til Halland onsdag den 30. maj 2028 kl. 8.00 til ca. 19.00

Vi har i bestyrelsen modtaget en invitation fra Grænseforeningen for Hillerød og omegn.

Invitationen gælder en bustur til Halland den 30. maj, og vi er blevet anmodet om at sende invitationen videre til vore medlemmer i Fredensborgafdelingen.

Du kan se invitationen her.

Familietur til Malmö Reptilcenter og Pildammsparken onsdag den 8. august

Fra Malmö Reptilcenter

Fra Pildammsparken

Vores sommertur går i år til Malmö. Bussen kører os først til Malmö Reptilcenter, der ligger i Folkets Park Her er en jungle på 500 kvadratmeter med krybdyr, fugle og små aber.
Efter terrariebesøget spiser vi frokost. Derefter går vi en tur til den nærliggende Pildammsparken, der er Malmös største park.
Her kan man bl.a. se den kongelige pavillon, der blev bygget i forbindelse med afholdelsen af Den Baltiske Udstilling i 1914.

Turen er for børn og deres voksne, men foreningens medlemmer kan også deltage uden børn.

Bussen afgår kl. 9.30 fra Humlebæk Station v. Kulturstationen
Pris for voksne 70 kr., for børn 40 kr.

Tilmelding til Lisa Juhler, tlf. 2251 0829, på mail til lisajuhler@gmail.com eller via formularen herunder senest den 5. august.