Onsdag den 9. august kl. 8.30 – 16.30

Ridder og borgfrue for en dag

KongenForeningen Norden arrangerer en bustur til Borgcenteret i Vordingborg onsdag den 9. august kl. 8.30-16.30.

Busturen er for børn fra 4 år og deres voksne og er en del af Fredensborg Kommunens sommerferieaktiviteter.
Borgen i Vordingborg var Valdemar Atterdags yndlingsborg og her ligger han også begravet. Her holdt Valdemar og hans riddere hof og herfra tog de på krigstogter.

På museet kan børnene gå i skole som riddere og borgfruer. Man kan også opleve en prægtig vikingeudstilling udlånt fra Hedeby Museum med mange af vikingetidens skatte.

Det koster125 kr. for voksne, børn 75 kr. Husk at medbringe madpakke.

Man kan tilmelde sig på www.fredensborg.dk/upload  senest den 6. august.
Vores bus afgår fra Humlebæk Station vest (Centersiden).

For de af vores medlemmer, der ikke kan deltage med børn eller børnebørn, er der mulighed for at tilmelde sig til Lisa Juhler, tlf. 22510829 eller mail lisajuhler@gmail.com.